Registreer je gratis en praat met native docenten!

PRIVÉLESSEN

PRIVÉLESSEN

NATIVE SCHOOL LERAREN

NATIVE SCHOOL LERAREN

FLEXIBELE SCHEMA'S

FLEXIBELE SCHEMA'S

30- OF 60-MINUTEN LESSEN

30- OF 60-MINUTEN LESSEN

LESSEN VOLGEN VAN WAAR DAN OOK

LESSEN VOLGEN VAN WAAR DAN OOK

ONTWIKKEL JE NIVEAU

ONTWIKKEL JE NIVEAU

KIES JE BESTE TARIEF

Wij hebben de meest concurrerende prijzen op de markt. Afhankelijk van het lespakket dat je koopt, krijg je ook flinke kortingen. Meld je aan voor het abonnement die bij jou past.

*0

Door je aan te melden kun je onze methode uitproberen met een gratis proefles. Ja! 0 € omdat we weten dat je het leuk zult vinden.

4.99

Betaalbaar en effectief tegelijk. Koop een abonnement van 80 lessen van 30 minuten en je krijgt de scherpste marktprijs per les.

8.50

Wil je ons 10-lessenpakket proberen? Dit is je prijs per les als je een abonnement koopt van 10 lessen van elk 30 minuten.

9.92

Is je niveau te hoog en 30 minuten te kort? Ontvang ons beste tarief per les. Je kunt je ook inschrijven voor 40 lessen van 1 uur.

Youtube preview
Play

ONTDEK ONZE METHODE IN 1 MINUUT

Wil je dat we JE uitleggen waarom Speakingathome de beste manier is om je Engels te verbeteren? Ontdek het via deze video. Wil je onze native Engelssprekende docenten ontmoeten voor een gesprek? We horen graag van je.

Andrea

Andrea

Analist Programmeur

Het mooie van Engels leren met de docenten van Speakingathome is dat ik van elke les geniet, het kost me geen moeite om lessen bij hen te volgen.

Nicolas

Nicolas

Administratief

Mijn Engels niveau was ongelooflijk laag, ik heb groepslessen geprobeerd, maar ik heb nooit de kans gehad om te spreken. Met de privélessen Engels van Speakingathome heb ik veel vertrouwen gekregen in mijn gesproken Engels

Nathalie

Nathalie

Executive

Ik had vanaf het begin een hoog niveau Engels, maar ik moest mijn moedertaalaccent weg zien te krijgen bij het spreken in het Engels, na een volledige cursus heb ik mijn doel bereikt en ben ik dicht bij het behalen van de C1-certificering.