Registreer je gratis en praat met native docenten!

PRIVÉLESSEN

PRIVÉLESSEN

NATIVE SCHOOL LERAREN

NATIVE SCHOOL LERAREN

FLEXIBELE SCHEMA'S

FLEXIBELE SCHEMA'S

30- OF 60-MINUTEN LESSEN

30- OF 60-MINUTEN LESSEN

LESSEN VOLGEN VAN WAAR DAN OOK

LESSEN VOLGEN VAN WAAR DAN OOK

ONTWIKKEL JE NIVEAU

ONTWIKKEL JE NIVEAU

JE EERSTE LES IS GRATIS!

Of

Door op Probeer Gratis te klikken, geef je aan de Algemene Voorwaarden en de Privacybeleid van onze website gelezen, begrepen en aanvaard te hebben.

KIES JE BESTE TARIEF

Wij hebben de meest concurrerende prijzen op de markt. Afhankelijk van het lespakket dat je koopt, krijg je ook flinke kortingen. Meld je aan voor het abonnement die bij jou past.

*0

Like' ons op sociale netwerken en je krijgt de kans om onze methode uit te proberen met een gratis proefles. Ja! 0 € omdat we weten dat je het leuk zult vinden.

4.99

Betaalbaar en effectief tegelijk. Koop een abonnement van 80 lessen van 30 minuten en je krijgt de scherpste marktprijs per les.

8.50

Wil je ons 10-lessenpakket proberen? Dit is je prijs per les als je een abonnement koopt van 10 lessen van elk 30 minuten.

9.92

Is je niveau te hoog en 30 minuten te kort? Ontvang ons beste tarief per les. Je kunt je ook inschrijven voor 40 lessen van 1 uur.

Youtube preview
Play

ONTDEK ONZE METHODE IN 1 MINUUT

Wil je dat we JE uitleggen waarom Speakingathome de beste manier is om je Engels te verbeteren? Ontdek het via deze video. Wil je onze native Engelssprekende docenten ontmoeten voor een gesprek? We horen graag van je.