Hoofd leraren foto

Jouw online engels leraar

Engelssprekende natives, met opleiding en educatieve ervaring. Ontmoet ze!

Arrow

ONZE TRAININGSTEAM

Vervolgens stellen we je aan het educatieve team voor die jou kunnen helpen om je Engels online te verbeteren via Speakingathome. Je kunt credits krijgen op onze school en de leraar kiezen die het beste bij je past. Wil je van docent wisselen voor een andere les, met Speakingathome is dat geen probleem. Je hebt de volledige vrijheid om elke keuze te maken die aan jouw eisen voldoet.

Conor

CONOR

Verenigde Staten

Conor McMahon is een ervaren docent Engels uit Amherst, Massachusetts, Verenigde Staten. Als geboren Amerikaan spreekt hij helder, duidelijk Engels. Hij deelt ook het staatsburgerschap met Ierland, waardoor hij een dubbele staatsburger en lid van de EU is. Conor studeerde af aan de universiteit van Massachusetts in Amherst met een bachelor in schrijven en literatuurwetenschap, waardoor hij goed thuis is in de Engelse taal, schrijven en literatuur. Later behaalde Conor een TEFL-certificaat van niveau 5, 170 uur, aan de International TEFL Academy.

Daniella

DANIELLA

Zuid-Afrika

Daniella Barone is een jonge lerares uit Zuid-Afrika die Civiele Techniek heeft gestudeerd. Ze begon 3 jaar geleden met bijles, waar ze hielp met huiswerk en opdrachten, evenals examenvoorbereiding. Daarna volgde ze een 200 uur durende TEFL- en Tesol cursus en geeft sindsdien voornamelijk online bijles. Deze ervaring heeft haar de kans gegeven effectief te plannen en strategisch na te denken over hoe materiaal kan worden gebruikt om leerlingen nieuwe concepten te helpen begrijpen, aangezien het succes van haar studenten van groot belang voor haar is. Daniella kan je helpen met lezen, schrijven, uitspraak, conversatielessen of voor het voorbereiden van een toets.

Christian

CHRISTIAN

Verenigde Staten

Chris is geboren en opgeleid in de Verenigde Staten van Amerika. Hij heeft een TEFL-certificaat en heeft ruime ervaring in het lesgeven aan studenten met verschillende professionele achtergronden, van artsen tot zakenmensen. Chris is tweetalig, zijn tweede taal is Spaans, wat een voordeel is geweest bij het lesgeven in Latijns-Amerika. Lesgeven is zijn roeping en hij geniet ervan om zijn studenten te zien uitblinken in het leren van elk aspect van de Engelse taal. Chris is een dynamisch persoon en stemt zijn lesmethoden altijd af op de behoeften van zijn studenten. Hij wil graag deel uitmaken van jouw reis om Engels te leren!

Marlene

MARLENE

Zuid-Afrika

Marlene is een enthousiaste docent Engels met vijf jaar ervaring. Ze heeft een diploma in onderwijs en een TEFL-certificaat van 120H. Ze begon haar reis als lerares in China, waar ze les gaf aan studenten van verschillende leeftijden en vaardigheden. Ze spreekt Engels en basis Mandarijn. Door haar blootstelling aan verschillende culturen en het zelf leren van een derde taal, begrijpt ze beter wat het betekent om een vreemde taal te studeren. Ze ziet zichzelf als een ijverige lerares die om haar studenten geeft. Ze kijkt ernaar uit je te ontmoeten.

Andrew

ANDREW

Zuid-Afrika

Andrew is 30 jaar oud en woont in Durban, Zuid – Afrika. Hij heeft een TEFL- certificaat van 150 uur, hij geeft nu al 2 jaar online Engels en heeft van elk moment genoten. Hij heeft lesgegeven aan groot aantal verschillende leeftijden. Van 3 jarigen tot volwassenen. Hij heeft ook een breed scala aan ervaringsniveaus onderwezen, van de basisprincipes van begroetingen tot complexere begripstakken. De studenten die hij les gaf variëren van beginners die bijna geen Engels kennen tot bijna vloeiende sprekers van de taal.

Roy

ROY

Verenigd Koninkrijk

Roy is een enthousiaste docent Engels uit het Verenigd Koninkrijk die in Italië woont en Italiaans als tweede taal spreekt. Zijn kwalificaties omvatten een diploma in werktuigbouwkunde en productie, evenals een TEFL-certificaat in examenvoorbereiding en Engels taalonderwijs, en Roy heeft zijn studenten geholpen met onder andere conversatielessen, voorbereiding op sollicitatiegesprekken en examens zoals IELTS.

Antonella

ANTONELLA

Zuid-Afrika

Antonella komt uit Zuid- Afrika, ze heeft meer dan 15 jaar zakelijke ervaring in de ICT sector als Corporate Account Manager, heeft een B techt-graad in natuurbehoud, een 2e DAN zwarte band in Taekwondo en werkt momenteel aan haar Master in natuurbehoud die klimaatverandering omvat. Ze spreekt vloeiend Italiaans en helpt sinds 2016 voornamelijk volwassen studenten met hun Engelse vaardigheden en begrijpt daarom hoe moeilijk het is om een nieuwe taal te leren. Ze is adaptief en geeft bijles in een tempo dat haar studenten past.

Bianca

BIANCA

Zuid-Afrika

Bianca is een vastberaden en ambitieuze lerares. Haar doel is om studenten te leren hoe ze effectief kunnen communiceren met behulp van de Engelse taal. Ze richt zich op wat haar studenten nodig hebben en past haar lesstrategie aan aan hun specifieke behoeften. Ze is gepassioneerd en geduldig en ze wil studenten aanmoedigen om hun persoonlijke doelen te bereiken. Ze denkt dat communicatie de beste levensvaardigheid is om te hebben en ze werkt eraan om haar studenten te leren hoe ze kunnen communiceren in verschillende aspecten van het leven, waaronder het bedrijfsleven, de school en het persoonlijke leven.

Brian

BRIAN

Verenigd Koninkrijk

Brian is een leraar Engels met ervaring in bedrijfsbeheer en spreken in het openbaar, hij ondersteunt gretig zakelijk personeel met presentaties en interviews. Hij is een enthousiaste, toegewijde leraar die het vermogen heeft om studenten van alle leeftijden en vaardigheden te betrekken. Zijn leerlinggerichte benadering zorgt ervoor dat al zijn studenten actief betrokken zijn bij hun eigen leerproces dat aan hun behoeften wordt voldaan en dat hun doelen worden bereikt.

Jeffrey

JEFFREY

Verenigd Koninkrijk

Jeffrey is een leraar Engels uit het Verenigd Koninkrijk. Jeff’s filosofie is eenvoudig, verwerf de taal door te oefenen, hij moedigt zijn studenten aan om vrijuit te spreken in plaats van urenlang grammatica te bestuderen. Dit heeft zijn studenten geholpen om hoge scores te behalen in mondelinge examens zoals IELTS die ze voorheen niet konden behalen. Hij ondersteunt en adviseert op een manier die vertrouwen wekt bij zijn studenten. Door hen aan te moedigen om van hun fouten te leren in plaats van bang te zijn om ze te maken. Jeff heeft veel interessante strategieën-formules om studenten te helpen die hun Engelse vaardigheden willen verbeteren en presenteert ze in een positieve en lonende stijl.

Barbara

BARBARA

Zuid-Afrika

Barbara spreekt Engels als haar moedertaal en komt uit Zuid - Afrika. Ze heeft een Higher Grade TEFL Level 5 Diploma en heeft vele jaren vrijwilligerswerk gedaan. Ook heeft ze studenten geholpen om goede resultaten te behalen met hun examens. Ze is auteur van kinderboeken en kan je helpen met creatief schrijven. Ze heeft naar veel landen over de hele wereld gereisd en heeft genoten van het leren over hun culturen en het leren kennen van de mensen. Ze werkt al vele jaren als Sales Executive en kan u op dat gebied van dienst zijn. Ze houdt ervan om haar lessen leuk en ook interessant te maken terwijl ze je helpt om te leren. Ze kijkt ernaar uit je te ontmoeten en je te helpen je doelen te bereiken.

Jacqueline

JACQUELINE

Verenigd Koninkrijk

Jacqueline is een lerares Engels uit het Verenigd Koninkrijk, ze heeft de afgelopen 30 jaar als lerares Engels in Griekenland gewerkt en geeft Engels als tweede taal. Ze geeft les op een breed scala van gebieden, van beginners tot vaardigheidsniveaus. Ze heeft uitgebreide ervaring in het lesgeven van Cambridge B2, C1, C2, IELTS. Jacqueline is een gepassioneerde lerares die zichzelf beschouwt als een verantwoordelijke, toegewijde en hardwerkende persoon.

Anelda

ANELDA

Zuid-Afrika

Anelda is een erg aardige, zorgzame en geduldige lerares. Ze helpt graag met uitspraak, grammatica en taalgebruik. Ze heeft een diploma in onderwijs en meer dan 8 jaar ervaring in het lesgeven van Engels als tweede taal. Ze staat altijd klaar om te helpen bij vragen over taalverbetering. Anelda leeft ervan om samen met haar studenten op reis te gaan en vooruitgang in hun taal te zien door de gesprekken die ze voeren.

Carol

CAROL

Verenigd Koninkrijk

Carol is enthousiast over het lesgeven in Engels. Ze heeft een Master in het onderwijs. Carol specialiseerde zich in Engels en psychologie in haar Bachelor of Arts graad en is een gediplomeerd lerares. Ze heeft les gegeven aan alle leeftijden, ook op het werk en heeft werknemers getraind in soft skills. Onder andere zakelijke Engels, academisch Engels en Engelse examens zijn haar specialiteiten. Carol heeft vele jaren ervaring, waaronder het geven van Engelse les in Thailand en haar filosofie is dat ‘’leren een ontdekkingsreis is ‘’ en ze geeft les met interessante, op maat gemaakte en leuke activiteiten, die gericht zijn op het verbeteren van je functionele Engels en als je vaardigheden gespreksbehoeften.

Keegan

KEEGAN

Zuid-Afrika

Keegan is een gekwalificeerde TEFL-leraar en voltooide haar gespecialiseerde conversatiecursus via TEFL Full Circle, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Ze heeft 6 jaar leservaring – inclusief online lesgeven in Engels – met studenten in de leeftijd van 5 jaar tot volwassenen. Keegan is een geduldige en vriendelijke lerares, maar ze corrigeert haar leerlingen alleen als dat nodig is om ze vooruit te helpen. Keegan kan je helpen met lezen, schrijven, uitspraak, conversatieles of het voorbereiden van een toets. Ze is hier om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een levenslange student bent van de Engelse taal.

Ibrahim

IBRAHIM

Verenigde Staten

Ibrahim is geboren in Detroit, VS. Hij behaalde zijn bachelor in Engelse literatuur en journalistiek aan de Wayne State University, eveneens in Detroit. Momenteel volgt hij een master in culturele antropologie. Ibrahim heeft in de VS, Qatar en Turkije gewerkt. Hij heeft Engels gedoceerd op een niveau met uitgebreide ervaring in het geven van testvoorbereidingscursussen voor IELTS & TOEFL. Ibrahim werkt momenteel aan zijn eerste roman na het publiceren van verschillende artikelen en het winnen van een National Endowment for the Arts Award for Poetry. Hij behaalde een TESOL-certificaat in Londen, Canada en heeft veel gewerkt met immigranten gemeenschappen in Michigan, Californië en Alaska.

Emma

EMMA

Verenigd Koninkrijk

Emma is een ervaren online TEFL – leraar met ervaring in het lesgeven aan zowel kinderen als volwassenen van alle niveaus. Ze geeft graag conversatielessen om zelfvertrouwen en vloeiendheid te ontwikkelen, evenals zakelijke onderwerpen en IELTS-voorbereidingslessen. Naast lesgeven heeft ze werkervaring op het gebied van klantenservice en bedrijfskunde. Ze is erg geduldig en bemoedigend en vindt het heerlijk om te zien hoe haar studenten zelfvertrouwen krijgen en hun doelen bereiken. Ze spreekt zowel Engels als Spaans en woont momenteel in Midden – Amerika, waar ze nieuwe talen en culturen heeft omarmd.

Lynette

LYNETTE

Nieuw-Zeeland

Lynette is een creatieve lerares Spraak en Drama en is een TEFL gecertificeerde lerares Engels. Ze heeft ook ervaring met het online Engels lesgeven aan buitenlandse studenten. Ze heeft een diploma van Associate Trinity College of London en heeft studenten op wedstrijdniveau opgeleid in de uitvoerende kunsten. Daarnaast heeft ze een medische kwalificatie in bloedtransfusie technologie en kan ze studenten helpen bij het leren van medische terminologie. (Engels voor speciale doeleinden). Haar gemakkelijke manier van lesgeven, Geduld en gevoel voor humor zorgen ervoor dat studenten genieten van leren in een leuke en ontspannen omgeving.

Kat

KAT

Verenigde Staten

Kat is een twee talig Engels en Russish spreker met een BA in Onderwijs, MA ininternationale Betrekkingen en meer dan 7 jaar onderwijservaring in Amerika, Europa en Azië. Ze is een gecertificeerde Oxford Trinity- opvoeder en heeft lesgegeven op verschillende leeftijden en niveaus. Kat is erg gepassioneerd door lesgeven en vindt altijd de juiste benadering voor haar studenten. Haar relaxte persoonlijkheid, Geduld en gevoel voor humor creëren de juiste leeromgeving waarbij studenten actief betrokken zijn, zich zelfverzekerd en ontspannen voelen.

Marian

MARIAN

Zuid-Afrika

Marian werkt al meer dan 20 jaar als taaldocent en heeft uitgebreide kennis en ervaring in het lesgeven aan volwassenen. Van 2006 tot 2018 doceerde ze ESL in Abu Dhabi, de VAE, aan studenten van verschillende nationaliteiten, van beginnersniveau tot gevorderd. Naast het lesgeven in algemeen en zakelijk Engels, heeft Marian ook IELTS, TOEFL en PET examenvoorbereiding gedaan. Ze heeft een BA, HDE, en de CELTA, en was een gecertificeerde IELTS Speaking Examiner voor 8 opeenvolgende jaren. Ze kijkt ernaar uit je te ontmoeten en je te helpen je Engelse doelen te bereiken.

Heidi

HEIDI

Verenigde Staten

Heidi is een lerares Engels die is opgegroeid in de Verenigde Staten. Ze is onderwijspsycholoog en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven van Engels. Ze heeft gewerkt als vertaler Engels en Spaans en is volledig tweetalig. Het doel van Heidi is om te ondersteunen wat uw doelen ook zijn bij het leren van Engels, ongeacht uw niveau Engels op het moment. Ze kijkt ernaar uit je te ontmoeten en je Engelse leerreis tot een leuke en bevredigende ervaring te laten maken.

Kana

KANA

Verenigd Koninkrijk

Kana heeft geweldige ervaring in het online lesgeven van Engels aan studenten vanaf een gemiddeld niveau B1 en hoger en het voorbereiden van de volgende certificerings en gebieden: IELTS, TEFL, TOEFL, zakelijk Engels, Cambridge Engels en ESL (Engels als tweede taal) conversatie. Kana heeft een passie voor lesgeven en het helpen van haar studenten. Ze bereidt vaak een programma voor dat afgestemd is op de behoeften van haar studenten die van gemiddeld tot gevorderd niveau willen gaan.

Rosemary

ROSEMARY

Verenigd Koninkrijk

Rosemary heeft een passie voor het onderwijzen van Engels als vreemde taal. Haar kwalificaties omvatten een BA in Engels en geschiedenis, een BA Honours-graad in Engelse literatuur en evenals BA Honours in TESOL (Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen). Rosemary heeft academisch Engels, Engels voor specifieke doeleinden, IELTS- voorbereiding en Engelse conversatielessen gegeven. Ze gelooft dat taal over communicatie gaat en daarom leer je taal door taal te gebruiken. Haar lessen zijn interactief, gevarieerd en interessant, gemaakt om aan de behoeften van individuele studenten te voldoen.

Scott

SCOTT

Verenigde Staten

Scott is een innemende en geduldige leraar uit Raleigh, North Carolina. Hij heeft zijn TOEFL-certificaat behaald en hij heeft Spaanssprekenden Engelse les gegeven. Scott heeft zowel kinderen als volwassenen bijles gegeven en kan u helpen met elke behoefte, van grammatica tot het oefenen van uw vaardigheden zoals luisteren of zelfs uitspraak. Hij heeft veel door Europa en Midden-Amerika gereisd en heeft waardering voor alle culturen. Scott is ook yogaleraar en dat heeft hem geholpen om geduldig en begripvol om te gaan met het leertempo en de behoeften van zijn studenten. Hij is enthousiast om u te helpen Engels te leren en te beheersen en kan niet wachten om u te ontmoeten.

Sharon

SHARON

Zuid-Afrika

Sharon is een geboren Zuid-Afrikaanse en een gekwalificeerde TEFL-lerares. Ze heeft een graad in Counselling en studeerde ook Life Skills Coaching. Sharon heeft uitgebreide zakelijke ervaring opgedaan door als consultant te werken aan projecten in meerdere sectoren. Zij kan u helpen met zakelijk en onversatie Engels en IELTS, TOEFL en TOEIC examenvoorbereiding. Sharon maakt gemakkelijk contact met mensen en is enthousiast om mensen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Ze is geduldig, energiek en positief en wil uw leerreis graag onvergetelijk maken.

Ellen

ELLEN

Verenigd Koninkrijk

Ellen is een enthousiaste en geduldige lerares die woont in Darlington, Verenigd Koninkrijk. Ze heeft het 150-uur TEFL-certificaat behaald en heeft ervaring met het lesgeven van Engels aan jongvolwassenen in Engeland. Ze heeft ook eerdere ervaring in het lesgeven van Engels als vreemde taal aan zesjarigen in Istanbul. Ze is bereid om met iedereen individueel samen te werken zodat ze het maximale uit hun ervaring kunnen halen. Alle feedback aan studenten zal constructief en positief zijn.

Pearl

PEARL

Zuid-Afrika

Pearl is een native leraar Engels met 2 jaar onderwijservaring. Ze is een geduldige en energieke lerares. Ze heeft een TEFL-certificaat van 120 uur. Ze heeft een grote passie voor lesgeven en is ervaren in het onderwijzen van Engels aan kinderen, tieners en volwassenen op A2, B1, B2, C1 en C2 niveau. Zij kan u helpen met grammatica, conversatie, voorbereiding op sollicitatiegesprekken, uitspraak en articulatie en gaat graag met mensen om.

Ami

AMI

Zuid-Afrika

Ami is een leuke en geduldige lerares uit Johannesburg, Zuid-Afrika. Ze heeft haar 168 uur hoger TEFL certificaat behaald via The TEFL Academy. Ze heeft Engels als moedertaal en heeft 2 jaar ervaring in het lesgeven van Engels aan studenten. Ami houdt ervan om interessante en spannende lessen te creëren en zal ervoor zorgen dat u zich zelfverzekerd voelt en slaagt terwijl u uw Engels onder de knie krijgt!

Braeden

BRAEDEN

Zuid-Afrika

Brae begon vijf jaar geleden met het geven van Engelse les in Barcelona. Sindsdien werkt hij op taalacademies, als privéleraar en via e-learningplatforms. Zijn brede ervaring omvat Engelse beginners tot ervaren professionals. Hij heeft met mensen van over de hele wereld gewerkt. Zijn aanpak in de klas is doelgericht. Zijn focus op zelfexpressie en open communicatie is een ervaring waar studenten van houden.

Alistair

ALISTAIR

Verenigd Koninkrijk

Alistair heeft een master in het onderwijzen van Engels als vreemde taal. Hij woonde en doceerde elf jaar in Turkije voordat hij terugkeerde naar het Verenigde Koninkrijk om IELTS te leren aan tieners en zakelijk Engels aan volwassen professionals. Alistair zal zich concentreren op de doelen van studenten en spreken om hun vaardigheden te ontwikkelen door constructieve feedback te geven. Of het nu gaat om een IELTS-spreektoets, een zakelijke presentatie of gewoon om het algemene Engels te verbeteren, studenten zullen zich al snel zelfverzekerder en competenter voelen.

Kelly

KELLY

Zuid-Afrika

Kelly is een geweldige creatieve leraar uit Durban, Zuid-Afrika. Ze heeft haar mastercertificaat van 150 uur Tefl en Tesol behaald, gecertificeerd via Global Language in Verenigde Koninkrijk. Engels is haar moeder taal en ze heeft een passie voor lesgeven aan jongere kinderen, maar ook aan tieners en volwassenen. Kelly vindt het leuk om een avontuurlijke en interessante les te creëren, om ervoor te zorgen dat haar studenten de taal goed herkennen en kan je helpen met lezen, schrijven, begrijpen en het bereiken van je gewenste doelen. Ze geeft je het vertrouwen die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen!

William

WILLIAM

Verenigde Staten

William, geboren in Verenigde Staten en afgestudeerd aan de Universiteit van Chicago aan bedrijfskunde en bouwtechniek. Begon op jonge leeftijd zijn eigen bedrijf in de bouw- en constructie industrie en was meer dan 30 jaar een vastgoedinvesteerder in het bedrijfsleven tot de economische ineenstorting van 2008. Nu met pensioen in Mexico, heeft hij talloze lessen gegeven aan international studenten van over de hele wereld. Hij is een polymath van kennis en conversatie – expert op alle gebieden van inspanning met een enorme praktische ervaring in het lesgeven op alle niveaus. Hij is gecertificeerd en zult je helpen in een ontspannen omgeving. Dekt alle Engelse examens en vooruitgang van kennis en carrière.

Tom

TOM

Zuid-Afrika

Tom is 31 jaar oud en woont in Durban, Zuid – Afrika. Hij is TEFL/TESOL- gecertificeerd via Global TEFL in het VK. Hij heeft 10 jaar ervaring in de financiële sector in Zuid – Afrika, nadat hij als Senior Manager en als consultant gewerkt heeft. Hij heeft ook een nationaal diploma in bewegingswetenschappen en houdt van sport en het handhaven van een gezonde levensstijl.Tom kan je helpen met lees-, schrijf- en uitspraakvaardigheden in het Engels, is gepassioneerd om zijn studenten te helpen om hun Engelse taaldoelen optimaal te bereiken.

Linda

LINDA

Verenigd Koninkrijk

Linda heeft meer dan 30 jaar ervaring in het lesgeven van Engels zowel in Frankrijk als in de Verenigde Koninkrijk. Ze heeft met studenten uit vele culturen en niveaus gewerkt en kan je helpen je zelfvertrouwen op te bouwen door middel van lessen die zijn afgestemd op jouw behoeften. Ze spreekt vloeiend Frans en begrijpt hoe moeilijk het leren van een taal kan zijn en hoeveel motivatie het kost.Ze geeft zowel algemeen Engels als zakelijke vaardigheden voor vergaderingen en presentaties. Door regelmatig te oefenen kan ze je helpen om op een leuke en plezierige manier vloeiender en zelfverzekerder te spreken.