Hoofd leraren foto

JOUW ONLINE ENGELS LERAAR

Engelssprekende natives, met opleiding en educatieve ervaring. Ontmoet ze!

Arrow

ONZE TRAININGSTEAM

Vervolgens stellen we je aan het educatieve team voor die jou kunnen helpen om je Engels online te verbeteren via Speakingathome. Je kunt credits krijgen op onze school en de leraar kiezen die het beste bij je past. Wil je van docent wisselen voor een andere les, met Speakingathome is dat geen probleem. Je hebt de volledige vrijheid om elke keuze te maken die aan jouw eisen voldoet.

Ami

AMI

Zuid-Afrika

Ami is een leuke en geduldige lerares uit Johannesburg, Zuid-Afrika. Ze heeft haar 168 uur hoger TEFL certificaat behaald via The TEFL Academy. Ze heeft Engels als moedertaal en heeft 2 jaar ervaring in het lesgeven van Engels aan studenten. Ami houdt ervan om interessante en spannende lessen te creëren en zal ervoor zorgen dat u zich zelfverzekerd voelt en slaagt terwijl u uw Engels onder de knie krijgt!

Marian

MARIAN

Zuid-Afrika

Marian werkt al meer dan 20 jaar als taaldocent en heeft veel kennis en ervaring. Van 2006 tot 2018 gaf ze ESL les in Abu Dhabi, de VAE, aan voornamelijk volwassen studenten van verschillende nationaliteiten, van beginnersniveau tot gevorderd. Naast het onderwijzen van algemeen en zakelijk Engels heeft Marian ook IELTS, TOEFL en PET examenvoorbereiding gedaan. Ze heeft een BA, HDE, de CELTA, en was een gecertificeerde IELTS Speaking Examiner voor 8 opeenvolgende jaren. Ze kijkt ernaar uit u te ontmoeten en u te helpen uw Engelse doelen te bereiken.

Andrew

ANDREW

Zuid-Afrika

Andrew is 30 jaar oud en woont in Durban, Zuid – Afrika. Hij heeft een TEFL- certificaat van 150 uur, hij geeft nu al 2 jaar online Engels en heeft van elk moment genoten. Hij heeft lesgegeven aan groot aantal verschillende leeftijden. Van 3 jarigen tot volwassenen. Hij heeft ook een breed scala aan ervaringsniveaus onderwezen, van de basisprincipes van begroetingen tot complexere begripstakken. De studenten die hij les gaf variëren van beginners die bijna geen Engels kennen tot bijna vloeiende sprekers van de taal.

Sharon

SHARON

Zuid-Afrika

Sharon is een geboren Zuid-Afrikaanse en een gekwalificeerde TEFL-lerares. Ze heeft een graad in Counselling en studeerde ook Life Skills Coaching. Sharon heeft uitgebreide zakelijke ervaring opgedaan door als consultant te werken aan projecten in meerdere sectoren. Zij kan u helpen met zakelijk en onversatie Engels en IELTS, TOEFL en TOEIC examenvoorbereiding. Sharon maakt gemakkelijk contact met mensen en is enthousiast om mensen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Ze is geduldig, energiek en positief en wil uw leerreis graag onvergetelijk maken.

Ibrahim

IBRAHIM

Verenigde Staten

Ibrahim is geboren in Detroit, VS. Hij behaalde zijn bachelor in Engelse literatuur en journalistiek aan de Wayne State University, eveneens in Detroit. Momenteel volgt hij een master in culturele antropologie. Ibrahim heeft in de VS, Qatar en Turkije gewerkt. Hij heeft Engels gedoceerd op een niveau met uitgebreide ervaring in het geven van testvoorbereidingscursussen voor IELTS & TOEFL. Ibrahim werkt momenteel aan zijn eerste roman na het publiceren van verschillende artikelen en het winnen van een National Endowment for the Arts Award for Poetry. Hij behaalde een TESOL-certificaat in Londen, Canada en heeft veel gewerkt met immigranten gemeenschappen in Michigan, Californië en Alaska.

Tom

TOM

Zuid-Afrika

Tom is 31 jaar oud en woont in Durban, Zuid – Afrika. Hij is TEFL/TESOL- gecertificeerd via Global TEFL in het VK. Hij heeft 10 jaar ervaring in de financiële sector in Zuid – Afrika, nadat hij als Senior Manager en als consultant gewerkt heeft. Hij heeft ook een nationaal diploma in bewegingswetenschappen en houdt van sport en het handhaven van een gezonde levensstijl.Tom kan je helpen met lees-, schrijf- en uitspraakvaardigheden in het Engels, is gepassioneerd om zijn studenten te helpen om hun Engelse taaldoelen optimaal te bereiken.

Keegan

KEEGAN

Zuid-Afrika

Keegan is een gekwalificeerde TEFL-leraar en voltooide haar gespecialiseerde conversatiecursus via TEFL Full Circle, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Ze heeft 6 jaar leservaring – inclusief online lesgeven in Engels – met studenten in de leeftijd van 5 jaar tot volwassenen. Keegan is een geduldige en vriendelijke lerares, maar ze corrigeert haar leerlingen alleen als dat nodig is om ze vooruit te helpen. Keegan kan je helpen met lezen, schrijven, uitspraak, conversatieles of het voorbereiden van een toets. Ze is hier om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een levenslange student bent van de Engelse taal.

Heidi

HEIDI

Verenigde Staten

Heidi is een lerares Engels die is opgegroeid in de Verenigde Staten. Ze is onderwijspsycholoog en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven van Engels. Ze heeft gewerkt als vertaler Engels en Spaans en is volledig tweetalig. Het doel van Heidi is om te ondersteunen wat uw doelen ook zijn bij het leren van Engels, ongeacht uw niveau Engels op het moment. Ze kijkt ernaar uit je te ontmoeten en je Engelse leerreis tot een leuke en bevredigende ervaring te laten maken.

Kat

KAT

Verenigde Staten

Kat is een twee talig Engels en Russish spreker met een BA in Onderwijs, MA ininternationale Betrekkingen en meer dan 7 jaar onderwijservaring in Amerika, Europa en Azië. Ze is een gecertificeerde Oxford Trinity- opvoeder en heeft lesgegeven op verschillende leeftijden en niveaus. Kat is erg gepassioneerd door lesgeven en vindt altijd de juiste benadering voor haar studenten. Haar relaxte persoonlijkheid, Geduld en gevoel voor humor creëren de juiste leeromgeving waarbij studenten actief betrokken zijn, zich zelfverzekerd en ontspannen voelen.

Kana

KANA

Verenigd Koninkrijk

Kana heeft geweldige ervaring in het online lesgeven van Engels aan studenten vanaf een gemiddeld niveau B1 en hoger en het voorbereiden van de volgende certificerings en gebieden: IELTS, TEFL, TOEFL, zakelijk Engels, Cambridge Engels en ESL (Engels als tweede taal) conversatie. Kana heeft een passie voor lesgeven en het helpen van haar studenten. Ze bereidt vaak een programma voor dat afgestemd is op de behoeften van haar studenten die van gemiddeld tot gevorderd niveau willen gaan.

Barbara

BARBARA

Zuid-Afrika

Barbara spreekt Engels als haar moedertaal en komt uit Zuid - Afrika. Ze heeft een Higher Grade TEFL Level 5 Diploma en heeft vele jaren vrijwilligerswerk gedaan. Ook heeft ze studenten geholpen om goede resultaten te behalen met hun examens. Ze is auteur van kinderboeken en kan je helpen met creatief schrijven. Ze heeft naar veel landen over de hele wereld gereisd en heeft genoten van het leren over hun culturen en het leren kennen van de mensen. Ze werkt al vele jaren als Sales Executive en kan u op dat gebied van dienst zijn. Ze houdt ervan om haar lessen leuk en ook interessant te maken terwijl ze je helpt om te leren. Ze kijkt ernaar uit je te ontmoeten en je te helpen je doelen te bereiken.

Jemma

JEMMA

Verenigd Koninkrijk

Jemma spreekt Engels als moedertaal en woont in Zuid- Afrika. Ze is een gekwalificeerde TEFL – lerares in het lesgeven aan jonge kinderen leerlingen en online lesgeven. Jemma heeft een passie voor het leren van nieuwe dingen en streeft ernaar om haar studenten dezelfde passie bij te brengen en is enthousiast om haar studenten te helpen op hun reis om Engels te leren.

Antonella

ANTONELLA

Zuid-Afrika

Antonella komt uit Zuid- Afrika, ze heeft meer dan 15 jaar zakelijke ervaring in de ICT sector als Corporate Account Manager, heeft een B techt-graad in natuurbehoud, een 2e DAN zwarte band in Taekwondo en werkt momenteel aan haar Master in natuurbehoud die klimaatverandering omvat. Ze spreekt vloeiend Italiaans en helpt sinds 2016 voornamelijk volwassen studenten met hun Engelse vaardigheden en begrijpt daarom hoe moeilijk het is om een nieuwe taal te leren. Ze is adaptief en geeft bijles in een tempo dat haar studenten past.

Jane

JANE

Verenigd Koninkrijk

Jane is een native speaker lerares uit het Verenigd Koninkrijk, waar ze momenteel woont, en geeft al enkele jaren Engelse les over de hele wereld. Ze is een gecertificeerde ESL-lerares, met een diploma in moderne talen. Ze heeft lesgegeven aan alle leeftijden en vaardigheden, op drie continenten, en is trots op haar vermogen om studenten te helpen hun eigen leerproces te begrijpen en zo uitstekende vooruitgang te boeken. Ze heeft studenten voorbereid op examens zoals Cambridge en IELTS, met een uitstekend slagingspercentage. Jane is een vriendelijke en bemoedigende lerares, die klaar staat om u te helpen.

Maritina

MARITINA

Verenigde Staten

Maritina komt uit Houston, haar moedertaal is Engels en ze woont nu in Argentinië. Ze heeft geweldige online les ervaringen van een elementair niveau tot een gevorderd niveau. Naast online lesgeven, werkt Maritina met eersteklassers op een plaatselijke tweetalige school, waar ze haar leerlingen helpt de Engelse taal vloeiender te leren kennen met dagelijkse aanmoediging. Maritina heeft een passie voor lesgeven en het helpen van haar studenten. Ze houdt ervan om haar lessen leuk en interessant te maken terwijl ze je helpt bij het leren.

Madalene

MADALENE

Zuid-Afrika

Madalene heeft een grote passie voor onderwijs, reizen en leren over verschillende landen en culturen. Ze werkte 21 jaar in het bedrijfsleven, in Communicatie en Marketing. Madelene is een TELF- gecertificeerde lerares en ze spreekt een beetje Frans omdat ze 4 jaar in Frankrijk heeft gewoond. Ze geniet van niets meer dan het helpen van een student om zijn/haar dromen en doel in het helpen van een student om zijn/haar dromen en doel in het leven na te jagen en te bereiken.

Rosemary

ROSEMARY

Verenigd Koninkrijk

Rosemary heeft een passie voor het onderwijzen van Engels als vreemde taal. Haar kwalificaties omvatten een BA in Engels en geschiedenis, een BA Honours-graad in Engelse literatuur en evenals BA Honours in TESOL (Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen). Rosemary heeft academisch Engels, Engels voor specifieke doeleinden, IELTS- voorbereiding en Engelse conversatielessen gegeven. Ze gelooft dat taal over communicatie gaat en daarom leer je taal door taal te gebruiken. Haar lessen zijn interactief, gevarieerd en interessant, gemaakt om aan de behoeften van individuele studenten te voldoen.

Carol

CAROL

Verenigd Koninkrijk

Carol is enthousiast over het lesgeven in Engels. Ze heeft een Master in het onderwijs. Carol specialiseerde zich in Engels en psychologie in haar Bachelor of Arts graad en is een gediplomeerd lerares. Ze heeft les gegeven aan alle leeftijden, ook op het werk en heeft werknemers getraind in soft skills. Onder andere zakelijke Engels, academisch Engels en Engelse examens zijn haar specialiteiten. Carol heeft vele jaren ervaring, waaronder het geven van Engelse les in Thailand en haar filosofie is dat ‘’leren een ontdekkingsreis is ‘’ en ze geeft les met interessante, op maat gemaakte en leuke activiteiten, die gericht zijn op het verbeteren van je functionele Engels en als je vaardigheden gespreksbehoeften.

Brian

BRIAN

Verenigd Koninkrijk

Brian is een leraar Engels met ervaring in bedrijfsbeheer en spreken in het openbaar, hij ondersteunt gretig zakelijk personeel met presentaties en interviews. Hij is een enthousiaste, toegewijde leraar die het vermogen heeft om studenten van alle leeftijden en vaardigheden te betrekken. Zijn leerlinggerichte benadering zorgt ervoor dat al zijn studenten actief betrokken zijn bij hun eigen leerproces dat aan hun behoeften wordt voldaan en dat hun doelen worden bereikt.

Angela

ANGELA

Verenigde Staten

Angela werd geboren in Brooklyn, New York en groeide op in Long Island. Ze is een Amerikaanse Schrijver, gepubliceerde auteur en Engelstalige professional. Ze heeft een Bachelor of Fine Arts and Art History behaald aan de Long Island University, New York. Ze is ook zowel een fotograaf als adviseur voor kunst en fotografie- exposities, boeken en evenementen, zowel in Italië als in de VS. Ooit een twintigjarige inwoonster van het leven en de cultuur van Los Angeles, verhuisde ze in 2010 naar Italië en geeft sindsdien les, zowel in de klas als online.

Jacqueline

JACQUELINE

Verenigd Koninkrijk

Jacqueline is een lerares Engels uit het Verenigd Koninkrijk, ze heeft de afgelopen 30 jaar als lerares Engels in Griekenland gewerkt en geeft Engels als tweede taal. Ze geeft les op een breed scala van gebieden, van beginners tot vaardigheidsniveaus. Ze heeft uitgebreide ervaring in het lesgeven van Cambridge B2, C1, C2, IELTS. Jacqueline is een gepassioneerde lerares die zichzelf beschouwt als een verantwoordelijke, toegewijde en hardwerkende persoon.

Braeden

BRAEDEN

Zuid-Afrika

Brae begon vijf jaar geleden met het geven van Engelse les in Barcelona. Sindsdien werkt hij op taalacademies, als privéleraar en via e-learningplatforms. Zijn brede ervaring omvat Engelse beginners tot ervaren professionals. Hij heeft met mensen van over de hele wereld gewerkt. Zijn aanpak in de klas is doelgericht. Zijn focus op zelfexpressie en open communicatie is een ervaring waar studenten van houden.

Pearl

PEARL

Zuid-Afrika

Pearl is een native leraar Engels met 2 jaar onderwijservaring. Ze is een geduldige en energieke lerares. Ze heeft een TEFL-certificaat van 120 uur. Ze heeft een grote passie voor lesgeven en is ervaren in het onderwijzen van Engels aan kinderen, tieners en volwassenen op A2, B1, B2, C1 en C2 niveau. Zij kan u helpen met grammatica, conversatie, voorbereiding op sollicitatiegesprekken, uitspraak en articulatie en gaat graag met mensen om.

Alistair

ALISTAIR

Verenigd Koninkrijk

Alistair heeft een master in het onderwijzen van Engels als vreemde taal. Hij woonde en doceerde elf jaar in Turkije voordat hij terugkeerde naar het Verenigde Koninkrijk om IELTS te leren aan tieners en zakelijk Engels aan volwassen professionals. Alistair zal zich concentreren op de doelen van studenten en spreken om hun vaardigheden te ontwikkelen door constructieve feedback te geven. Of het nu gaat om een IELTS-spreektoets, een zakelijke presentatie of gewoon om het algemene Engels te verbeteren, studenten zullen zich al snel zelfverzekerder en competenter voelen.

Lynette

LYNETTE

Nieuw-Zeeland

Lynette is een creatieve lerares Spraak en Drama en is een TEFL gecertificeerde lerares Engels. Ze heeft ook ervaring met het online Engels lesgeven aan buitenlandse studenten. Ze heeft een diploma van Associate Trinity College of London en heeft studenten op wedstrijdniveau opgeleid in de uitvoerende kunsten. Daarnaast heeft ze een medische kwalificatie in bloedtransfusie technologie en kan ze studenten helpen bij het leren van medische terminologie. (Engels voor speciale doeleinden). Haar gemakkelijke manier van lesgeven, Geduld en gevoel voor humor zorgen ervoor dat studenten genieten van leren in een leuke en ontspannen omgeving.

Emma

EMMA

Verenigd Koninkrijk

Emma is een ervaren online TEFL – leraar met ervaring in het lesgeven aan zowel kinderen als volwassenen van alle niveaus. Ze geeft graag conversatielessen om zelfvertrouwen en vloeiendheid te ontwikkelen, evenals zakelijke onderwerpen en IELTS-voorbereidingslessen. Naast lesgeven heeft ze werkervaring op het gebied van klantenservice en bedrijfskunde. Ze is erg geduldig en bemoedigend en vindt het heerlijk om te zien hoe haar studenten zelfvertrouwen krijgen en hun doelen bereiken. Ze spreekt zowel Engels als Spaans en woont momenteel in Midden – Amerika, waar ze nieuwe talen en culturen heeft omarmd.

Kelly

KELLY

Zuid-Afrika

Kelly is een geweldige creatieve leraar uit Durban, Zuid-Afrika. Ze heeft haar mastercertificaat van 150 uur Tefl en Tesol behaald, gecertificeerd via Global Language in Verenigde Koninkrijk. Engels is haar moeder taal en ze heeft een passie voor lesgeven aan jongere kinderen, maar ook aan tieners en volwassenen. Kelly vindt het leuk om een avontuurlijke en interessante les te creëren, om ervoor te zorgen dat haar studenten de taal goed herkennen en kan je helpen met lezen, schrijven, begrijpen en het bereiken van je gewenste doelen. Ze geeft je het vertrouwen die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen!

Roger

ROGER

Canada

Roger heeft een Bachelor of Business, een Master of Management en een Master in het onderwijzen van Engels als tweede taal. Hij heeft academisch en zakelijk Engels gedoceerd op universitair niveau in Canada, China en het Verenigd Koninkrijk. Zijn manier van lesgeven is informeel en hij zal u aanmoedigen om vragen te stellen over punten in de lessen die u niet begrijpt of waarmee u niet vertrouwd bent. Roger is van mening dat Engels in woord en geschrift nu de wereldtaal is in het bedrijfsleven en het onderwijs en dat het hebben van goede Engelse communicatieve vaardigheden je carrière vooruit zal helpen. Hij nodigt u uit contact met hem op te nemen om te bespreken hoe u zelfverzekerder en succesvoller kunt worden in het gebruik van Engels als tweede taal.

Robert

ROBERT

Zuid-Afrika

Robert is een doorgewinterde Schrijver die in zijn jaren van zonsondergang, zijn leven wijdt aan het online onderwijzen van Engels. Hij is een gecertificeerde TEFL leraar en heeft grondige ervaring met het online lesgeven in conversatie Engels aan studenten in Azië. Hij heeft lesgegeven aan basisschool- en middelbare scholieren, jonge volwassenen aan de Universiteit en volwassen zakelijke professionals. Bekend om zijn geduld en doorzettingsvermogen, gekoppeld aan zijn geweldige gevoel voor humor, zijn beproefde kennis aan Engels. Zijn vermogen om contact te maken met mensen en te luisteren, maken hem een geweldige leraar.

Trevor

TREVOR

Verenigd Koninkrijk

Trevor Bryan is een 56- jarige leraar Engels uit Cambridge in Verenigde Koninkrijk. Hij is hooggekwalificeerd, heeft een MA in het onderwijzen van Engels als vreemde taal en een RSA diploma. Hij heeft vele jaren ervaring in het lesgeven, beginnend in 1992. Hij heeft lesgegeven op alle niveaus en is met name gespecialiseerd in IELTS-praktijken, Engels voor werk en zaken evenals andere Cambridge Suite examens. Hij kan je helpen met alle aspecten van de taal, inclusief schrijven en uitspraak.

William

WILLIAM

Verenigde Staten

William, geboren in Verenigde Staten en afgestudeerd aan de Universiteit van Chicago aan bedrijfskunde en bouwtechniek. Begon op jonge leeftijd zijn eigen bedrijf in de bouw- en constructie industrie en was meer dan 30 jaar een vastgoedinvesteerder in het bedrijfsleven tot de economische ineenstorting van 2008. Nu met pensioen in Mexico, heeft hij talloze lessen gegeven aan international studenten van over de hele wereld. Hij is een polymath van kennis en conversatie – expert op alle gebieden van inspanning met een enorme praktische ervaring in het lesgeven op alle niveaus. Hij is gecertificeerd en zult je helpen in een ontspannen omgeving. Dekt alle Engelse examens en vooruitgang van kennis en carrière.

Jeffrey

JEFFREY

Verenigd Koninkrijk

Jeffrey is een leraar Engels uit het Verenigd Koninkrijk. Jeff’s filosofie is eenvoudig, verwerf de taal door te oefenen, hij moedigt zijn studenten aan om vrijuit te spreken in plaats van urenlang grammatica te bestuderen. Dit heeft zijn studenten geholpen om hoge scores te behalen in mondelinge examens zoals IELTS die ze voorheen niet konden behalen. Hij ondersteunt en adviseert op een manier die vertrouwen wekt bij zijn studenten. Door hen aan te moedigen om van hun fouten te leren in plaats van bang te zijn om ze te maken. Jeff heeft veel interessante strategieën-formules om studenten te helpen die hun Engelse vaardigheden willen verbeteren en presenteert ze in een positieve en lonende stijl.

Linda

LINDA

Verenigd Koninkrijk

Linda heeft meer dan 30 jaar ervaring in het lesgeven van Engels zowel in Frankrijk als in de Verenigde Koninkrijk. Ze heeft met studenten uit vele culturen en niveaus gewerkt en kan je helpen je zelfvertrouwen op te bouwen door middel van lessen die zijn afgestemd op jouw behoeften. Ze spreekt vloeiend Frans en begrijpt hoe moeilijk het leren van een taal kan zijn en hoeveel motivatie het kost.Ze geeft zowel algemeen Engels als zakelijke vaardigheden voor vergaderingen en presentaties. Door regelmatig te oefenen kan ze je helpen om op een leuke en plezierige manier vloeiender en zelfverzekerder te spreken.

WIJ HOREN GRAAG VAN JE

Twijfel je nog over de effectiviteit van onze online cursussen Engels via Skype en onze werkwijze, kijk dan eens wat onze studenten over ons zeggen.