Online Engels lessen plannen foto

ONZE ONLINE CURSUSSEN ENGELS VIA SKYPE

Leer Engels met de meest concurrerende prijzen op de markt. Om dit te doen, hebben we een aantal specifieke plannen gemaakt, afhankelijk van het aantal en de duur van de lessen. Kies voor jou de beste optie en korting!

Arrow

Als je bij Speakingathome studeert, maakt je niveau van Engels niet uit, net zo min als je opleidingsniveau. Onze docenten passen hun lessen aan jouw profiel aan, met als doel je in elke les te helpen verbeteren en te versterken in wat jou het meest interesseert.

ENGELSE CURSUSSEN IN 30-MINUTEN LESSEN

LESSEN
DUUR
PRIJS PER LES
TOTAAL PRIJS
BESPARING
1
30 min.
9
9
-
10
30 min.
8.5
85
- 5
20
30 min.
7.95
159
- 21
40
30 min.
7.63
305
- 55
80
30 min.
4.99
399
- 321

ENGELSE CURSUSSEN IN 1-UUR LESSEN

LESSEN
DUUR
PRIJS PER LES
TOTAAL PRIJS
BESPARING
1
1 uur
18
18
-
10
1 uur
15.4
154
- 26
20
1 uur
14.95
299
- 61
40
1 uur
9.93
397
- 323

De cursussen die worden aangeboden door Speakingathome zijn gepersonaliseerd en gericht op verschillende soorten studenten (online cursussen Engels voor professionele interviews, online conversatiecursussen voor studenten, Skype-cursus Engels voor de voorbereiding van FIRST, ADVANCED, IELTS-examens, TOEFL, ...). Onze cursussen hebben verschillende doelen en zijn op maatwerk voor u samengesteld.

Leer professioneel Engels online op Skype: de Speakingathome-methode

ENGELS VOOR STUDENTEN

ENGELS VOOR STUDENTEN

Speakingathome is de perfecte aanvulling op de kennis die op scholen is opgedaan. Als JE eenmaal de grammatica kent, zal een gesprek met een native speaker je uitspraak en woordenschat effectief verbeteren.

ENGELS VOOR SOLLICITATIEGESPREKKEN

ENGELS VOOR SOLLICITATIEGESPREKKEN

Tegenwoordig is het spreken van Engels een vereiste voor de meeste vacatures. Mis deze kansen niet door niet voorbereid te zijn. Speakingathome heeft alleen maar voordelen.

ENGELS VOOR BUSINESS

ENGELS VOOR BUSINESS

Onze docenten kunnen uitgebreide taal bieden in specifieke onderwerpen van elke discipline. We passen ons aan jouw behoeften aan en verbeteren jouw algemene vocabulaire met aanvullende geaccepteerde gebruikelijke uitdrukkingen van de zakenwereld.

FIRST, IELTS, TOEFL EXAMEN VOORBEREIDING

FIRST, IELTS, TOEFL EXAMEN VOORBEREIDING

Speakingathome wordt de perfecte aanvulling op je voorbereiding op een mondeling examen. Ga officiële examens tegemoet met de zekerheid en het vertrouwen die je nodig hebt. Met onze methode gaat het je lukken!